$

Thursday, 16 July 2009

rosham noor

malam tadi kan, masa tengah syok tido terasa macam tilam sebelah kiri mk asyik la gerak sana gerak sini. abg lon' lah tu mcm tak selesa kejap kiri kejap kanan. bila ditepuk dia diam kejap. pastu kejap tu dia start balik. mk tanya lah "abg lon' nak susu ke?" dia diam je. mk sambung tido...

pastu tetiba mcm menggelupur pastu duduk.. terkujat mk dek non oiii...sesama menggelupur ngan dia. ingatkan ade cicak ke nyamuk ke..belom sempat mk tanya kenapa dia cakap



"sesiapa pun boleh jadik jutawan!!" pastu dia baring balik..tido balik..



sebenarnye mk dah terlupa pasal abg lon' ngigau ni. tapi tadi masa baru lepas baca harian metro ternampak iklan rosham noor ni. ala iklan power root tongkat ali tu kan... tadi ni haa baru mk ketawa sesama ngan pakmir sebab baru rasa kelakar. mlm tadi mcm mamai2 je kan.



"sesiapa pun boleh jadik jutawan power root!!"

eiii ketiak rosham nor basah!! yuck!! tulah..ni mesti byk sgt minum kopi tongkat ali ni..gagah sgt dah sampai ketiak basah2 ha...

5 comments:

myselfndots said...

MK,
lawaks le.. lucky ko ada near by..

malam tadi anna sofea yg baru nak 14 months pun ngigau jugak.. dia siap jalan2.. and senyum2.. aku panggil dia tido semula.. dia boleh senyum kat aku.. and terus tido..

ahahhahaha.. takutt oooo.. lucky aku tido sebelah dia..

::@FiQ said...

ewwwwwwwwww

eyda said...

waakakaka...lawak tau abang lon' ni, tergelak acik...

lawak tau rosyam nor ketiak basah...wakakak

Mak Ton said...

ekekeke....
ngigau power root yea....
seb baik x ngigau "sedap la pulok!!"

MK said...

long : ngigau senyum2 alahai comelnye

@fiq : fiq ko tanak cuba kopi tongkat ali? nanti leh jadi gagah mcm abg rosham tau

eyda: abg lon' mmg macam-macam.. nanti bam-bam dan besar sket tak tau apa la pulak perangai dia nanti

makton: hahahah 'sedaplah pulok" lawak..lawak!!