$

Thursday, 2 July 2009

bersukan? apa tuh?

well setelah hampir berkurun lamanye tak bersukan akhirnya malam semalam mk bersukan juer. adakah bowling dikira sukan? ye kot. but..adehhhh sakitnye sendi, muscle ini. ade org tu janji nak sapu minyak panas tapi last2 dia tertido sampai ke pagi ini?? huh!!

mk sangat tere...masukkan bola ke dalam longkang. rasanya kalu markahnye dikira sapa paling pandai masukkan bola ke dalam longkang mesti mk menang. tapi *awas (*tiru Ita Shadila) hiks.. bola tu mula2 mesti meleret cantik tapi sampai part hujung2 baru masuk longkang. haa..itulah dikira pemenang. okes!!

markah mk : 1st frame = 88 (thehehe) 2nd frame : 108 ok la tuh (sambil buat jari macam siti saida AF7 eh ke AF6 entah dah byk sgt AF ni, poning)

itu baru training ye deknon. tournamentnye esok. but today...today my peha & back sgt sakit. wuuwuuu..sakit la..tapi takde le sakiiiiit sgt mcm nak beranak tu. but sakit. pastu next week pulak ade badminton!!!

ok..ok..call me over excited. yelah... last mk bersukan maybe on 2006!! erks..itupun kalah awal2 lagi. isk..isk.. main badminton. sebelum tu active juer..tapi bila dah jadik omak2 ni ontahlah.. terkejar2. no..i'm not complaining... budak2 (& bapak budak) tu sket pun tak kesah mk nak pegi jogging ke, badminton ke apa ke..but it's myself yg tak sampai hati nak tinggalkan derang lama2. nak balik cepaaaat je. like last nite.. mk ye-ye la balik cepat2 sampai tak sempat dinner. pastu sampai umah tengok rumah gelap lagi...budak2 lelaki sket pun tak perasa ibu derang ni hilang.. wuu wuuu derang pergi mc-donald's. pakmir siap terkejut lagi mk tolong bukakkan pintu rumah dari dalam. "eh..dah sampai??" eheheheh... iye B, naik roket tadik ni... kalu boleh nak terbang biar cepat sampai rumah.

semua ibu-ibu gitu ke ah?

wish me luck for my tournament esok. at least cecah 100 markah..hehehe.. adehhh jgn gelak..perut cramp!! adoii...sakit peha...

8 comments:

Ms.Lilies said...

gud luck...menang nanti belanja aku makan....*tetiba je*

eyda said...

saya paham cemane rase perut cramp..memang seksa....tapi mesti extra seksa utk MK sebab dia suka gelak, tapi kene control gelak sebab perut cramp..hehehe

Ita Shadila said...

adeh~ nama penuh gue juer yg terpampang dlm entry.. malu i

anyway.. gud lak!! ok la tuh 100 lebeh.. kalau sampai 300.. baik jadi pemain bowling professional mcm shalin

MK said...

mimi - banjer ko mkn. buleh..ade nasik lemak ikan masin rm1.20 kt opis aku ni sedap sgt!!!!

eyda - akak menahan diri dari ketawa hari neh.. lagi terseksa..

ita - nama penuh kah itu? seperti nama glamer lah..gud gud..

Ita Shadila said...

bukan nama glamer, nama betul tp x berapa penuh lagi tuh..

huahhhhhhhhh.. ngantuk2..mari tdo

Red,Gold n Green said...

good luck..hoben dagho hoben!!!

myselfndots said...

ko ni sengal jugak ekk.. balik naik roket tapi tak call hubby dulu tanyakan budak2 tu.. kan dah sampai umah tak ada orang.. terpinga2 le sorang2 ajer.. wakakakak :P

anyway, all the best MK. i know u can do it!!! masuk longkang pun longkang la.. bukan selalu dapat nikmati and show your 'masuk longkang' skill kat kengkawan.. kan? kan?

:)

MK said...

ita shadila - panjang lagi kah namamu dek non? musti lebih glamer..

red, gold & green - memang cecito eh nak menghoben org lain ni? tapi ke longkang yo manjang..hehe..

long - aku imagine anak2 aku tgh bersedih menunggu aku pulang ke pangkuan.. padahal mereka gumbira kat mcD..wuuwuu..