$

Friday, 3 July 2009

lawak kotor

hi peeps!!
this is an auto publish entry (ni citer semalam da..)

tadi sambil ngadap pc, tetiba rasa macam nak gi toilet. "ugh..ni mesti pasal makan dessert pisang gula melaka kat nasi lemak antarabangsa tadik ni" mk cepat2 jalan kejang2 kaki nak gi toilet (kaki sakit kan - remember?)

psstt ni rahsia - mk slalu gi toilet tingkat atas, toilet dia cantik, besar, bersih, pastu takde org. so.. tak risau ade orang dgr kita kentut..haha (lawak kotor) so mk pun naik la tangga macam robot (diulang - kaki sakit) sampai kat luar toilet tu, mk pun on la switch sambil bukak pintu toilet. eh..gelap lak.. tersilap pasang switch. switch tu sebenarnye tadi mmg dah on maknanya mk yg off dia - silap la pulak kan. mk pun meraba dlm gelap nak on balik switch tu. tetiba terdengar bunyik yg amat parau "deyyyy...yennaredeyy!!"

menggelupur akak tau dek non!! ingatkan hantu toilet..bila mk jumpa switch yg betul tu lampu semua terpasang lah kan. nampak ade baldi & mop kat tepi sinki tu. oowwhh..kakak cleaner tu tengah uk-uk rupanya. mesti dia terkejut tiba2 th syok melayan perasaan dlm toilet lampu terpadam lak. hiks..solly kakak!!!

cepat mk turun balik ke bawah kengkang2 (sakit kaki) pergi toilet kat tingkat mk tu. sambil berurusan, sambil berpikir "hmm kakak tu pun mesti nak merasa uk-uk di toilet org kaya. or uk-uk dia busuk sgt dia takmo org tau..or dia suka kentut kuat2??" hehehe... bila mk dah siap berurusan & kuar toilet. kakak tu tgh mop lantai toilet mk tu. hehehe tapi tadik mesti dia tak tau kan..sapa yg tutup lampu dia..

solly kakak (sambil geleng2 kepala mcm heroin tamil)

macam ni la rupa kakak tu. betul..tak tipu... (googled pic)

5 comments:

ummiQisti said...

ahahaahhaaahahahahahahhahahaha...cite kelakau la mk..tp version 'dirty' la....hahahahah (smbg blk)x leh berenti.

Mak Ton said...

muekekekek...
mcm2... nk uk uk di tmpt org kaye yea.....

MK said...

ummiqisti - lawak kotor..mmg kotor.. yuckss!!

makton - serious toilet atas tu lawaaaa... sungguh nyaman je nak uk-uk kat situ.

Uncle Lee said...

Hi MK, looks like an interesting experience you had.
Have a nice day, Lee.

MK said...

uncle lee - uncle..ade script baru ke? (sambil laju-laju berlari masuk blog uncle)