$

Friday, 15 May 2009

tunjuk ajar

puan-puan

  1. sesapa yg bijak pandai tolong la ajar mk how to change my URL. takmo pakai address lama ni dah.
  2. pastu kalau rajin bagi idea nak tukar tajuk blog ni. please..mk takdo idea.
  3. nanti mk banjer ikan bakar. betul.. tak tipu.. tapi kalau puan-puan org jahat..sila jgn bagi idea..hehe

7 comments:

Aiza Momoe said...

mk, aku ada idea...

frommkkitchen@blogspot.com

-dal- said...

MK, kalau nak tukar URL pi kat dashboard > setting > publishing. pastu bagi je url baru yg diingini.

Idea tajuk blog lak. tak de idea hehhe.

takutkan ada stalker

eyda said...

ok gak idea Aiza tu, Tajuk plak letal " Dari Daput MK"(direct translation la pulak),..hehehe..

petang2 takde idea la, nanti kalau ade idea eyda bg tau ek..

Ita Shadila said...

sian MK ada stalker.. teringat agi ita jumpa blog nih sbb carik resipe caramel puding.. oh fyi caramel puding Ita masih huduh n x sedap :P

darling8tabby said...

sapa ittew stalker yg kaco intan ni...

kalo tukor url..sila kasik tau..

instantkitchen said...

intan,.. email add kau mcmamno.tak sihat ko??? kt

MK said...

aiza - ko memberi aku idea utk buat poll. maseh!

eyda - maseh dek non!!!

ita - ramai yg sampai blog mk ni pasal carik puding caramel. masalahnye puding mk pun tak senonoh juer rupenye..eheheh

kak dal- dah cuba tukar url tapi tak berjaya. mmg kami buta IT

kak pinas - musti kami impom akak kalu pindah umah.

kt - ade juer lagi memanggil nama sebenarku...wuuwuuu mcm mana nak anonymous ni.. bilo balik siliau weh?? ghayo nanti ko?