$

Monday, 29 June 2009

play time!!

Rindu ke? sorry lama tak bersiaran kan. mk buat-buat busy. bih tu ingat puan2 je yg boleh busy? takde mende nak update la sebenarnye. mk ade buat kek gula hangus cekelat. sedap!! tapi tak lawa..hiks..ontah la.. dah 2-3 kali buat asyik tak cantik la. so mk hanya menganggap oven murah mk tu dah takmo berkerjasama lagi. maybe dia dah nak pencen. perlukah mk beli oven baru? nehi..nehi.. mk nak paksa oven murah itu membakar ayam golek cap tijah dulu...

so kita tgk gambar je la ye

"siapa takmo tido, ibu takmo bawak pegi playground petang nanti" tetiba semua amik blankie & pillow masing, jari masuk mulut- tak sampai 5 minit lelap. isk..derang memang dah ngantuk saje je takmo tido..isk

"jangan bergerak ibu!!!" bih tu tak kasik gerak macam mana ibu nak drive la...? "owh..ok gerak sekarang!!"

boria kampung pisang.. mk pun ade baju ni.. 'Poney' best juer perasan jadik kanak2 sebab leh pakai baju sama ngan kekanak


see..ni la ketua boria kampung pisang

tepi..tepi.. laju nih..

hisk..cepat la jalan..panas ni

hidung saya lebam - saya buat sendiri

cubaan tersenyum yg tak brapa jadik

bila la rambut bam-bam ni nak panjang & banyak?


"adikk adikk tengok abang kat atas ni!"


"huh..ade orang dah bolot slides la..isk..kita kena main jejongket la dek"

macam mana nak kuar ni??

gigi saya baru 2 batang je..sebab tu la saya suka telan je makanan senang..jimat masa saya. kunyah2 ni buang masa je


teka..sapa nih?

ok..balik umah..esok kita pegi desa water park ok!!

5 comments:

Mak Ton said...

weeeeee......
sonok nye bwk kekanak main....
aku tnggu deja dh leh jln baru nk bwk jln.......

ryan muka cam notty2 je... adam makin kurus nmpk..

Ita Shadila said...

oh my godddddd.. 2-2 hero tdo masuk jari dlm mulut.. cumil gila.. ok skang baik ngaku.. ikut MK ke ikut PM punya perangai masa kecit nih?

MK said...

makton - abg lon' ada hari makan, kalu tiba hari makan dia nak maaaakaaann je. time hari cuti makan sket pun takmo pandang makanan. bam-bam tu mmg byk buat magic, kejap gini kejap gitu. adeee je trick baru dia.

ita shadila - hahah!! mk ngaku la kecik2 dulu ade pillow busyuk. tapi pasal jari tu mk tak buat. maybe PM kot..huhu

ummiQisti said...

huhuuuu..bestnye mandiiii splashhhh!! ryan dh rupa pak mir dh..sama cam adam..x pe mk pas ni girlz ikut rope maknye k ;)

MK said...

ummiqisti - girl ke? wuu wuuu tgk2 kuar nanti boy lagi...