$

Thursday, 11 June 2009

kisah kelam yg kabut (2)

terlupa lak nak inform pasal kak X. at that time i don't like her coz she's pushy. asked me to study in her room la..dinner together2 and lepak in her room la. once or twice ok je kot..sbb her juniors were my classmates (chikong & far-er). lama2 aku tak suka la jadik nyampah pulak..like i'm hers pulak la kan.. baik aku lepak ngan farra buleh gelak kuat2 mcm org giler.

tak pun lepak ngan chikong sambil berlakon jadik hantu takutkan far-er. nyorok dalam locker far-er sambil pakai telekung. ataupun pegi toilet pada waktu malam bersama-sama chikong sambil aku jalan kat depan dia..and bila sampai kat depan pintu toilet aku pretended like i saw a ghost and about to run for my life yet to see chikong dah lari lagi jauh & lajuuuu even tho she didn't see any freaking ghost pun. dia hanya terkejut tgk aku berlakon nampak hantu.

chikong even gelakkan aku sbb accepted X as my pet sis. so..after aku dah malas tu..i just avoid to see X. senang... buat2 tak nampak. heheeheh kejam? itu je la yg aku ingat pasal pet sis thing ni. kelakar kan...

budak2 skolah skrg ni lagi cool ok. they just being friends with their senior. takyah kakak angkat angkat ni..tak terangkat kang..payah.

derang lebih bebasssss!!!!!

7 comments:

-dal- said...

hahaha... korang memang suka memekak jerit jerit memalam buta. Pastu mesti ada kakak senior yg sebut SUSH dgn kuat sampai aku kagum sebab kuat gila sampai satu dorm bleh dengar. Tak tau siapa yg berbakat sedemikian rupa..

About the X, me also can't really get along with her during our school days.

Recently, kak dal ada chat ngan dia through FB. Well it seems she changed a lot... and I feel OK with her...

BTW, Long, dah ada clue ke belum who is X??

myselfndots said...

hmm rasanye dah tahu sapa.
wakakak..

anyways, once a while thinking about old times ni best jugak kan? put a smile on our face.

Mak Ton said...

huhuhu...
mcm2 kisah dok asrama nih...
seb baik aku skolah kg je....
AKU BEBAS!!!!!!

MK said...

kak dal - wow..talking about that hidden talent of saying 'suusshhh!!' loudly.. kagum lah!! can you?? anyway.. about X.. itu cerita lama.. i hope she's doing fine..

long - long punye kesah lagi best..citer lah pasal kekasih gelap tuuu...opsss...

makton - iye..aku rasa kalu aku berani benti mrsm dulu aku sesama BEBASSS ngan ko Tun, menari lagu Dr.Alban dalam toilet... mcm takde tpt lain kita nak joget ek..hehe

Mak Ton said...

tu sumer ko yg jadik ketua... yg kagumnye kitorg nih ikut je la.. huhu.. kelakar lah

chikong said...

hahahaha.... aku terus lost contact ngan X lepas abis skolah.

hahahha.. jahat la kite.. fa-er nangis tau takot hantu time tu.. hahahhaha

MK said...

chikong - far-er nangis ke? mukekeke..kejam sungguh aku ni.. naik roboh locker dia.