$

Saturday, 24 October 2009

bambam kesayangan ramai



bambam kesayangan mk ini amatlah noti noti budaknya. org suruh tunjuk gigi dia tunjuk lidah. budak2 lelaki 2 org itu mmg selalu menjadi badut buat kelakar tah hape2 bila kat rumah. kat luar rumah or kat tempat yg derang tak familiar tetiba je jadik pemalu (semua kekanak gini lah kot kan).

rambut abg lon' masih lagi blom panjang seperti sediakala. dia adalah sedikit stress nak panjangkan balik rambut dia (haihhh...mr.perfect).

orait....selamat berhujung minggu.

3 comments:

Mak Ton said...

masa nih ko baru blk ke nk dtg umah aku ek??

green apple said...

time baby macam ni jelir2 lidah kiut la kan. kalau dah jadi cam anak aku still lagi jelir lidah bila aku panggil rasa nak jentik sampai lebam.

MK said...

Tun: masa ni dah nak balik dah..tgh tunggu nak amik ticket toll balik KL

Di: hahaahah betul betul.. kok dah besar jelir2 ni mmg nak kena jentik