$

Friday, 18 December 2009

Decision, desicion

salam,

how many times in your life that you have to make decision for yourself? ini decision untuk diri sendiri, kepada diri sendiri bukan kepada atau untuk orang lain. i mean BIG decision (at least for me lah)

for me - maybe 3 times.
  1. tindik hidung (ye - stupid decision)
  2. kahwin (decision sendiri tiada paksaan dari mana2 pihak)
  3. aahhh sila baca selanjutnye...jeng..jeng..jeng..















3rd big decision - hijrah!

it's about time. takmo ckp byk. takut dugaan & godaan mendatang... hehehe... tolong doakan semoga berkekalan ye puan-puan.

mk amik berkat 1 Muharram, ibu ayah balik haji, umur 30 tahun (even tho dah nak masuk 31 kejaaap je lagi ni). nervous & shaky - but it's a must.

Salam Tahun Baru 1 Muharram 1431.

Love ya!!!!! muacckkss!

8 comments:

Ms.Lilies said...

Alhamdulillah.....really big decision beb! Tapi aku sukaaaaaaaaaa :)

Tijah said...

hikhik. tahniah!

somel! somel! tampak lebih menawan dr mana2 pengacara nona nih...

Mak Ton said...

salam maal hijrah MK...

hati ku tetiba sayu saje...

semoga thn nih akan penuh keberkatan untuk ko n keluarga. AMIN...

lep u...

Aiza Momoe said...

comel nampak muka tuuuuuuuu...hehehhe

chikong said...

tann.. u look gorgeous and HOT as always.. with or without it!!!!

indeed.. that IS a big decision kan tan? not something that u just wanna do for fun...

:)

MK said...

mimi - maseh darling. aku masih nervous. hari ni 1st day bertudung to office.

kak jah - tang part pengacara nona tu yg tak tahan tu..hehehe..maseh kak. i lep u.

makton - owhh tuntun... kau mmg selalu membuat air mata aku terasa ingin menitik... i heart u banyaaakkkkkkkkkk sgt!!!

aiza - hik hik..malu juer.. masih bertatih ni.. kejap2 betulkan tudung, telinga terselit la..mcm2

chikong - thanks chikong, kau mmg selalu support aku even tho kau jauh. i love u. semoga happy selalu ye..

myselfndots said...

intan~ lebih lebih cantek and berseri2 ko pakaitudung. congrats!

tak apa, awal2 sure ko rasa mcm nak ramas ajer kepala suh tudung tu stay as it is, lama2 esok sure ko dah pro.

awal2 ko dah reti pakai tudung licin, kalau aku lah, confirm dok pandang cermin x sudah.. huhuh..

MK said...

long : haha ramas kepala!!! lawak..tapi betul juer. BTW cermin mmg 24/7 berada di tepi sisi kiri aku ini. hiks