$

Thursday, 12 November 2009

procedure ngek!

mk poning kepalo. nih biasa ni sebulan at least sekali datang bersama 'kawan baik' tetiap bulan kan. kepala berat pastu badan pun sakit2 semalam bersungguh2 training badminton - esok tournament.

turun bawah pegi mintak panadol kat HR. nak 2 bijik je - budak itu suh isi form pastu nak tunggu boss dia sign dulu ke baru mk leh ambik penedol 2 bijik itu? toolooonnggglah....!! 2 bijik penedol pun kena isi requisation form?!

ko hambik la balik penedol 2 bijik ko ni berserta dengan form kau ni... aku gi turun bawah beli sendiri kat kedai bawah. kalu aku pengsan dalam lift atau tengah jalan tu kang aku suruh ko isi form benti keje kau ok.

merepek!

nak mintak kotak kosong pun kena isi form.
semua form form form.... hagaknye nanti audit dtg nak check la sgt kotak kosong tu ade brape bijik kot? penedol baper bijik. ade org seludup penedol ke kotak kosong ke...

~pengsan~

8 comments:

Desert Rose said...

Adoyai,ckp kat dia, kalau aku mati dulu, aku tunggu ko tngh jalan ke neraka, jgn harap ko dapat masuk sorga itew hi hi hi,

p/s...sngt soka ngan recipe mee gelas mu itew, saya suka makan mee gelas...tapi jgn kata jadi mcm Nasha Aziz, bulu roma dia pun tak jadik

Tijah said...

kehkehkehhh...kok kojo farmasi dah lamo melingkop tu...

MK said...

D.R - tunggu di jalan ke nereka katanya..kelaassss!!

kak jah - hehehe... berasap2 dah tingo sey smlm menahan marah kak.

emma said...

tan.. agak2 guna air kat toilet pun kena isi form juer kah?? gile laaa....

mamamy said...

kot2 ko dh pengsan baru dia bagi ko panadol kot tan..hihihi!!!

MK said...

emmot: kalu guna air toilet kena isik form. aku kencing je kat atas form tu.. bleh?

amy: seb baik aku tak belakon sawan ke kan...

green apple said...

ni sepesen ngan kompeni lama aku yang gila bapak SOP panjang sampai ke 4th floor. nak keluar ke depan betulkan parking keta pun kena tulis internal email bagitau semorang.

MK said...

Di: aduuii aiii..lagi parah ni