$

Thursday, 19 November 2009

Nana dapat 5A!!!!

entry ni ditujukan khas untuk anak sedara kesayangan mk - NANA

dear Nana,

pagi tadi memang makteh terkenang2 nak call nana nak wish goodluck sbb result UPSR keluar hari ni. tapi blom sempat makteh call nana dah sms dulu. nana suruh makteh doakan nana. makteh mmg selalu doakan nana dapat yg terbaik. makteh ada janji 1A=RM20. so 5A=RM100 lah ye? iye..memang le tak byk mana kan. tapi duit tu semua mmg tak terlawan sayang makteh pada nana.

nana budak yg baik, manje, manis sgt. sayang pada adam & ryan. selalu kena buli dek budak 2 org tu pun nana senyum je. puasa2 pun nana layan jugak bila abg lon' ajak main lari-lari.

Tahniah sayang. usaha nana terbukti juga kan? walaupun segala apa yg terjadi pada nana & keluarga, nana tetap berjaya. ingatlah makteh tetap sayang nana. nana mesti kuat semangat lagi ok. masih jauh lagi perjalanan nana.

makteh nangis happy sangat bila dengar suara nana tadi. "makteh, nana dapat 5A!" entahla..makteh pun tak tau kenapa makteh nangis. mungkin sebab makteh sayang nana banyaaaaaaak sangat.

makteh tak sabar nak balik kampung jumpa nana. nak peluk nana nak salam nana ucap tahniah.



nana main caklempong masa acik lily kawin


nana kat muzium negara ngan sepupu kesayang dia-abg lon'


dekat mines kot ni.(owh abg lon'-cantiknye rambut abg lon masa ni. jgn main gunting lagi ye)

sekali lagi TAHNIAH NANA - makteh bangga sangat-sangat dengan NANA.


5 comments:

Mak Ton said...

aku plak sedey membacanye tan....

tahniah nana dr auntie maton...

Tijah said...

hayo lah. nak menitik lak air mato tijah dah hah...

MK said...

matun & kak jah: budak nana ni mmg byk menyimpan perasaan je. tapi dia tetap jugak budak baik. mmg sayang pada dia. entry ni sepatutnye entry gembira ye tak? ehehe...tapi tersedih plak. sbb mk & family je yg paham apa yg nana rasa

hantumakan said...

cik dalia juga wish tahniah, semoga diturutkan dgn banyak lagi kejayaan mendatang

MK said...

k.dalia - yup thanks, semoga nana berjaya selalu hendaknye