$

Wednesday, 2 September 2009

HOLA!!

takde citer pun... angin malas dah melanda.

  • abg lon' & bambam baru je potong rambut. comel je dua-dua. bambam sudah kelihatan seperti seorang baby boy sejak potong rambut. selama ni asyik le org ingat dia girl. tsk...
  • mk kureng sehat - selsema lah..ngantuk saje
  • baju raya budak2 blom habis beli. tapi mengenangkan terpaksa mengharung orang ramai giler yg sesama shopping tu, mk meng-delay lagi usaha untuk membeli.
  • malam ni berbuka puasa bersama teman-teman susah senang di zaman bujang dulu. can't wait - even tho... moie takde..moie membawa diri jauh di perantauan - Nigeria adehhh...
  • puasa tahun ini agak malas memasak. eh..bukan mmg sejak azali mmg pemalas masak ke?
  • tu jelah kot... sroottt srooott (hingus) hah!

1 comment:

darling8tabby said...

sama la kita dek..belum soping2 lagi..

cuma azreen je sudah sopigng coz ikut wan dia...cehh..